HOME

Cursussen & eBooks

 

Eiwitrijke Recepten Kookpakket

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Eiwitrijke Recepten

Heb je het idee dat je net met wat meer vet rondloopt dan je wil en zou je graag nog een paar kilo spiermassa erbij willen? Ben je er al een paar jaar flink mee bezig maar ben je nog altijd niet tevreden? Wellicht is het dan eens tijd om je voeding onder de loep te nemen. Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket helpt je hierbij. Met de recepten uit dit kookboek weet je zeker dat je van de maximale progressie in de sportschool verzekerd bent. Het trainen in de sportschool is namelijk maar een klein onderdeel van effectieve spiergroei. Het grootste gedeelte doe je daarbuiten. Met goede rust en een degelijk dieet haal je pas het onderste uit de kan.

Met behulp van het Eiwitrijke Recepten kookboek zorg je ervoor dat je spieren optimaal herstellen en tot hun maximum groeien. Daarnaast haal je snel resultaat doordat de recepten makkelijk en snel te bereiden zijn waardoor je je eenvoudig aan het voedingsplan kan houden. Bovendien zijn het lekkere recepten waar niet alleen jij maar eventueel ook je vrienden en familie van kunnen genieten.

Het boek bevat recepten voor je ontbijt, lunch, tussendoortjes en het avondeten. Met deze gevarieerde recepten blijft het bouwen van spieren leuk en haalbaar. Daarnaast krijg je als bonus bij het receptenboek ook nog een boek met recepten voor smoothies en een digitale maaltijdplanner. Deze stelt je in staat om je maaltijden vooraf te plannen en weet je zeker dat je de benodigde voedingsstoffen binnen krijgt.

Met het Eiwitrijke Recepten Kookpakket haal jij een prachtig en praktisch voedingspakket in huis wat je instaat stelt keer op keer je trainingsdoelen te halen. Daarnaast kun je al vast geld gaan sparen wat je moet binnenkort een maatje grotere kleren gaan kopen!

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort