HOME

Cursussen & eBooks

 

Equi Agenda

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Equi Agenda

Ben jij een echte paardenliefhebber en zou je graag ondersteund worden bij je ontwikkeling op het paardenvlak? Wil je daarnaast informatie en tips van diegene die er het meeste vanaf weet? Gebruik dan de Equi-Agenda. Dit is namelijk veel meer dan een paardenagenda, dit is namelijk ook nog eens een tool die je helpt bij het worden van een goede ruiter.

De Agenda is gemaakt door Nicky Star de bekende Grand Prix ruiter. Ze heeft niet alleen ervaring als ruiter maar ook als bedrijfsontwikkelaar en paardenopleider. Deze unieke combinatie van vaardigheden zet gebruikt ze in haar agenda om jou en je paard te ondersteunen bij het behalen van je doelen. Door het volgen van de principes die in de agenda uitgelegd worden zijn zowel jij als je paard gelukkig.

Naast dit functionele deel van de agenda is die ook nog eens prachtig vormgegeven. Hij is voorzien van een wire-o bindwijze zodat je er gemakkelijk in kan schrijven. Daarnaast bevat de agenda ruim 300 kleur pagina's boordevol met foto's en staat er ook veel waardevolle informatie in. Deze kun je direct toepassen bij het rijden en verzorgen van je paard. Daarboven op staat de agenda ook nog eens vol met inspirerende quotes van bekende experts uit de paardenwereld.

Met de Equi-agenda haal je als paardenliefhebber een fantastische tool in huis. Deze kun je namelijk bij alle vormen van training gebruiken ongeacht je trainingsniveau. Met de ruime ervaring van Nicky Star weet je zeker dat dit niks minder dan de beste informatie is.

Doordat deze agenda zo mooi is vormgegeven is het ook een prachtig cadeau voor één van je paarden gekke vrienden.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort