HOME

Cursussen & eBooks

 

FIT Sterk en Gespierd

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Jouw Personal Mealplan FIT

Ben je als man op zoek naar een bewezen methode voor een sterk en gespierd lichaam? Wil je daarnaast iets waarbij je een grote hoeveelheid wetenschappelijke onderbouwing krijgt? Volg dan het Sterk & Gespierd programma van FIT. Hierin legt Powerlifter en Bodybuilder Nick Fennema je uit hoe je verantwoord een stevig lichaam bouwt waarmee je maximaal resultaat behaald.

Het pakket bevat het complete programma waarbij je alle achtergrondinformatie krijgt. Verspreidt over 150 pagina's leer je alles wat je moet weten om een sterk en gespierd lichaam te bouwen. Daarnaast krijg je een heleboel opbouwende krachtschema's voor beginners en gevorderden. Allen gebaseerd op Enercup Winnaar Nick zijn ervaring.

Naast deze hoop informatie en instructie krijg je ook nog een oefeningenbibliotheek. Deze zit vol met duidelijke video-instructies van alle oefeningen. Zodoende weet je precies hoe je moet trainen en voorkom je blessures.

In dit programma leer je daadwerkelijk alles wat je nodig hebt om op de lange duur resultaat te boeken. In het handboek worden namelijk verschillende essentiële onderwerpen aangesneden. Zo ontdek je de basisprincipes van krachttraining, de basis van het trainingsproces en welke oefeningen het beste bij jouw doelen passen. Als je dit allemaal onder de knie hebt worden de verschillende soorten schema's behandelt en hoe je die het beste toepast.

Al met al is het na het deelnemen aan dit programma gedaan met je onwetendheid op het gebied van krachttraining. Je leert om op wetenschappelijke methodes dag in dag uit toe te passen in je trainingen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort