HOME

Cursussen & eBooks

 

FITNL Shop Mealplan

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

FIT met 12 weken Motivatie Plan

Wil je een gezonde leefstijl verandering doorvoeren maar word je moe van al het aanbod? Wil je daarom wel eens weten wat een echt gezonde manier is van afslanken of spieren bouwen? Maak dan gebruik van het FIT Meal Plan. Dit is geen one size fits all plan, maar een doordacht voedingsplan wat is toegespitst op jouw behoeftes.

Bij dit plan ontvang je onder andere een digitaal stappenplan waarin uit staat gelegd hoe jij gaat afslanken of spieren gaat bouwen. Daarnaast krijg je een receptenboek met heerlijke en betaalbare recepten. Op deze manier zijn resultaten gegarandeerd, want wat voor lichaam je ook wil, het meeste resultaat bereik je in de keuken. Verder is er binnen dit plan nog genoeg ruimte voor wat lekkers of een wijntje af en toe. Zodoende is het veel makkelijker om je aan dit voedingsschema te houden.

Je ontvangt dit plan digitaal en krijgt naast bovengenoemde ook nog persoonlijke voedingsschema's die zijn afgestemd op jouw doel, lichaamsvorm en leefstijl. Daarnaast krijg je ook nog eens een 12 weken Motivatie stappenplan wat je helpt om je doelen te bereiken. Je leert daarmee onder andere hoe je met verleidingen omgaat en krijg je tips om gezondere keuzes te maken die je helpen op de lange termijn.

Na het gebruiken van het FIT Meal Plan kun je er zeker van zijn dat je je doelen haalt. Hierdoor heb je zeker meer energie en zie je er beter uit. Daarnaast krijg je een boost in zelfvertrouwen als je met zoveel toewijding naar een doel hebt toegewerkt. Verder kun je na het bereiken van je doelen je plan aanpassen en naar nieuwe doelen toewerken of gewoon lekker gezond op dit niveau blijven. Hoe dan ook haal je met het FIT Meal Plan een pracht pakket in huis wat je op een duurzame en verantwoorde manier naar een gezonde levensstijl loodst.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort