HOME

Cursussen & eBooks

 

Fixx Shake 14 stuks

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

14 Fixx Shakes Recepten

Ben je continu aan het werk en ervaar je ten gevolge hiervan veel stress? Heb je daarnaast last van overgewicht, zit je de hele dag op je werk en heb je wel eens last van rugpijn? Als dit het geval is dan behoor je tot de meerderheid van de Nederlandse bevolking. Toch is het beter als het anders zou zijn. Stress en overgewicht hebben namelijk serieuze gevolgen op de lange termijn.

Drs. Harm van Wijk is iemand die dit zelf aan den lijve ondervonden heeft. Van Wijk is bekend van tv-programma's zoals EenVandaag en Netwerk en was ook veel te horen op de radio. Hij is beleggingsexpert en deelde daar zijn kennis. Daarnaast werkte hij op de beurs wat ontzettend stressvol was. Op een gegeven moment ging het echt niet meer en was de puf eruit. Hij zat tegen een burn-out aan.

Herken jij deze situatie, of is die van jou gelukkig nog niet zo erg? Dan kun je je voordeel doen met wat van Wijk leerde tijdens deze moeilijke periode. Hij ging op zoek naar een bewezen methode om gezonder te leven, en hij schreef alles op in het e-book '7 Bijzondere Tips voor een optimale gezondheid'. In dit e-book leer je hoe je met 7 eenvoudig te volgen basisregels je leefstijl binnen de kortste tijd veel gezonder maakt.

Je ontdekt onder andere hoe je meer energie krijgt zonder een grote verandering door te voeren. Daarnaast legt van Wijk uit hoe je veel beter kan presteren en wat je herstelfactoren zijn en hoe je die optimaal kan benutten. Verder geeft hij je ook tips hoe je met duidelijke stappen dit proces naar een optimale gezondheid doorloopt.

Met het e-book van Harm van Wijk haal je een bewezen methode voor een betere gezondheid in huis. Als iemand die de negatieve gevolgen ondervond van een ongezonde leefstijl weet hij je als geen ander te motiveren om het juiste te doen. Zoals van Wijk zegt; 'Geld kun je wel weer verdienen, maar ieder uur dat verstrijkt, komt nooit meer terug.'

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social Media


Gerelateerde artikelen


Tags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort