HOME

Cursussen & eBooks

 

Geniale Gesprekken Pakket

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Vrouwen Mentaal Penetreren Masterflirt

Heb jij zweterige handen als je een gesprek moet voeren met een vrouw en ben je bovendien altijd onzeker over wat je volgende zin moet zijn? Heb je daarnaast moeite met je echte zelf te uiten en kom je vaak op een punt waar je liever helemaal niets meer zegt? Dan is het 'Geniale Gesprekken Pakket' voor jou. Na het doen van deze cursus twijfel je nooit meer over wat je moet zeggen.

Met he Geniale Gesprekken Pakket van Tom Gorny, hoofdtrainer en mede-eigenaar van MasterFlirt, leer je hoe je het geslachtsorgaan van de vrouw penetreert. Juist ja, die tussen de oren. Gorny zegt dat je aantrekkingskracht hem zit in de mate waarin jij haar emotioneel kan raken. Hij leert je daarom met zijn cursus wat de vier fases in een gesprek zijn en hoe je die in je voordeel gebruikt bij het praten met vrouwen. Daarnaast leer je populaire onderwerpen die je altijd kan aansnijden en welke vraag je moet stellen om een gesprek naar een hoger niveau te tillen.

De cursus is opgebouwd in 7 delen. Tijdens deze modules leer je eerst het fundament waarbij je beter leert begrijpen hoe het versierspel in zijn werk gaat. Daarna leer je hoe je de juiste mindset gebruikt en leer je de belangrijkste openingszinnen. Vervolgens leer je een versierstructuur waarmee je altijd succes hebt en krijg je een geheel overzicht van hoe een gesprek eruitziet. Zo weet je ongeacht de situatie altijd wat je moet doen in het vervolg. Tot slot bevat de cursus ook nog een toolkit met video's die volstaan met concrete en direct toepasbare tips.

Het Geniale Gesprekken Pakket helpt je om af te rekenen met angsten en onzekerheden omtrent het praten met vrouwen. Vanaf nu voel jij je zelfverzekerd bij het benaderen van vrouwen en weet jij hoe je je moet uiten ongeacht de situatie. Het resultaat is dat ieder gesprek een vervolg heeft, dit kan een date zijn of zelfs nog meer.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort