HOME

Cursussen & eBooks

 

Gespreksninja 20

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Weten wat je moet zeggen tegen Vrouwen

Ken je dat, ga je op stap en kom je een leuke vrouw tegen maar je weet niet wat je moet zeggen. Daarnaast lijkt het altijd of iedereen om je heen wel weet hoe die met vrouwen om moet gaan. Toch elke keer als jij in gesprek raakt, lijkt het na iedere zin alsof ze minder geïnteresseerd raakt. Met de Gespreksninja cursus is dit voorbij. Met deze cursus voorkom je dat je met de bek vol tanden staat en dat je keer op keer een blauwtje loopt. Bovendien leer je deze onzekerheid om te zetten in succes. Door het toepassen van verschillende technieken wil elke vrouw in het vervolg met je zoenen.

Met de Gespreksninja haal je een uitgebreide videocursus in huis. De cursus behandelt een grote variëteit aan gesprekstechnieken. Daarnaast krijg je nog een e-boek met 698 kant-en-klare voorbeeldzinnen.

Je leert gespreksonderwerpen waar vrouwen nooit over uitgepraat raken en je leert vier stappen om socialer te worden. Tegelijkertijd ontwikkel je een vlotte babbel en krijg je 94 interessante en grappige antwoorden op saaie vragen zoals 'hoe oud ben je?'. Daarnaast krijg je essentiële informatie over verhalen vertellen en krijg je meer dan 120 statements die voorkomen dat je ooit nog in de friendzone belandt.

Tot slot krijg je bij de Gespreksninja cursus nog een heleboel extra's. Zo krijg je alle kant-en-klare voorbeeldzinnen vertaald naar het Engels. Daarnaast krijg je het Manslut audioboek en een 6-stappenplan om je voor te bereiden op de eerste avond stappen als gespreksninja. Met dit en nog vele andere extra's stap je nooit meer onzeker op een vrouw af. Bovendien is vanaf ieder gesprek een gesprek zonder einde. Jij hebt de touwtjes in handen en je weet hoe je ieder gesprek omdraait in een spannende date.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort