HOME

Cursussen & eBooks

 

Gitaartabs Combi eerste maand gratis

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaarles GitaarTabs Combi 1e maand Gratis

Ben je een echte muziekliefhebber en heb je besloten om eindelijk iets te doen met die passie? Een prima instrument om te beginnen is de gitaar want gitaren zijn namelijk onderdeel van bijna alle muzieksoorten. Toch kan het in het begin allemaal erg ingewikkeld lijken, maar maak je niet ongerust. Op Gitaartabs.nl vind je namelijk alles wat je nodig hebt om je favoriete liedjes te leren spelen.

Of je nou noten kan lezen of niet, met Gitaartabs kun je altijd gitaar spelen. In de database van de website vind je ieder lied met de benodigde akkoorden en gitaartabs. Deze worden alle visueel weergegeven waardoor zelfs de grootste beginner zijn weg weet te vinden.

Door lid te worden op Gitaartabs.nl krijg je toegang tot wel 999 liedjes per maand. Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 900 akkoordschema`s en meer dan 250 verschillende gitaarlessen. Om het leerproces te bevorderen heb je ook nog eens toegang tot de Online Streaming Media Player. Met behulp van deze media player kun jij gitaarlessen bekijken die verzorgd worden door conservatoriumgitaristen. Deze cursussen zijn volledig interactief en helpen jou binnen de kortste keren de riedeltjes van Guns `N Roses, The Beatles en The Rolling Stones te spelen.

Met Gitaartabs kun jij gitaar leren spelen zonder ook maar een voet in de muziekschool te zetten. In het comfort van je eigen omgeving kun je zonder tussenkomen van anderen blijven proberen. Daarnaast bepaal jij wanneer en hoelang je speelt. Verder krijg je bij het Combi abonnement ook nog een e-book waarmee alle gitaarlessen stap voor stap worden uitgelegd. Het mooiste van dit alles is dat je nergens anders zoveel gitaarles krijgt voor zulke scherpe prijzen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort