HOME

Cursussen & eBooks

 

Gitaartabs Combi Jaar abonnement

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaarles GitaarTabs Combi Jaar Abonnement

Ben je op zoek naar een goede gitaarleraar maar wil je niet te veel geld uitgeven? Wil je daarnaast iemand die op ieder moment van de dag beschikbaar is, 7 dagen per week? Hoe belachelijk het ook klinkt, dit is zeker mogelijk. Met behulp van Gitaartabs kun je namelijk online gitaarles volgen. Dus waar je ook bent en wanneer je maar wilt, kun jij doorgaan met je gitaarles.

Met het Gitaartabs Combi jaar abonnement heb je toegang tot alle mogelijkheden van het platform. Je krijgt onder andere toegang tot gratis updates. Dus alle nieuwe lessen die nog worden toegevoegd zijn ook direct toegankelijk voor jou. Verder heb je toegang tot meer dan 100 Protabs. Hiermee kun je online meespelen met je favoriete muziek en kun je altijd pauzeren of zelfs versnellen. Zodoende kun je altijd op je eigen tempo blijven oefenen.

De gitaarlessen zijn zowel geschikt voor beginners en gevorderden. Afhankelijk van wat je instapniveau is kies je gemakkelijk de les die daarbij past. Vervolgens krijg je les van een echte gitaarleraar die alle lessen via hoge kwaliteit video's aan je voordoet. Zodoende is er haast geen verschil tussen het volgen van een gitaarles in de muziekschool en deze gitaarles van Gitaartabs. Het enige verschil, wat een groot voordeel is, is dat je wanneer je maar wil kan stoppen, pauzeren en doorgaan met je les. Hierdoor kun je zoveel oefenen als je wilt en ben je niet afhankelijk van de tijd van iemand anders.

Naast de individuele lessen krijg je nog veel begeleidingsmateriaal en extra's. Je leert populaire liedjes spelen waarmee je keer op keer je vrienden en familie zal verbazen. Daarnaast krijg je alle gebruikelijke akkoorden en technieken ook mee. Met het jaarabonnement van Gitaartabs krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt om een ontzettend goede gitaarspeler te worden.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort