HOME

Cursussen & eBooks

 

Gitaartabs Combi Maand abonnement

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaarles GitaarTabs Combi Maand Abonnement

Lekker tokkelen op de gitaar, scherpe solo's en een schreeuwend publiek, wie wil dat nou niet? Toch, voordat je realiteit is moet je zeker nog een tijdje oefenen. Het lijkt wellicht onmogelijk maar dat is het niet. Begin daarom nu met het volgen van gitaarlessen. Niet in de muziekschool, maar online. Op gitaartabs.nl kun je gitaarles volgen van superdocenten zonder dat je daar te veel geld voor betaalt.

Met het combi maand abonnement krijg je toegang tot een 999 liedjes per maand en evenveel protabs. Van deze liedjes krijg je de bladmuziek en alle informatie die je nodig hebt om het liedje dan wel mee te spelen of zelf te spelen. Daarnaast kun je met behulp van de Protabs synchroon mee spelen. Dit is een onlineprogramma wat je precies op ieder moment laat zien welke akkoorden je moet gebruiken en hoe het liedje verloopt. De computer neemt je geluid op en geeft je direct feedback. Dus als je bijvoorbeeld een liedje van de Rolling Stones speelt zie je op ieder moment welke akkoorden je moet spelen en wat je ritme is. Zodra je speelt zie je direct of je het goed doet of niet.

Verder krijg je toegang tot nog veel meer. Er zijn namelijk meer dan 900 akkoordenschema's beschikbaar en je hebt toegang tot meer dan 250 videolessen. Met de akkoorden kun je op ieder moment wanneer je maar je favoriete liedjes oefenen. En in de video's krijg je professionele uitleg over alles wat je nodig hebt om een goede gitaarspeler te worden. Zo wordt alles vanaf de absolute basis tot gevorderde lessen behandeld. Denk hierbij aan de juiste houding bij het gitaar spelen en de handgrepen. De gevorderde lessen zijn vaak specifieker en gaan bijvoorbeeld over de techniek van het tokkelen of hoe je blues gitaar speelt.

Dus sla nu je kans en sluit een maandabonnement af. Met het combipakket krijg je werkelijk alles wat gitaartabs te bieden heeft. Zodra je toegang hebt staat niets je meer in de weg om een supergitaarspeler te worden.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort