HOME

Cursussen & eBooks

 

Gitaartabs Gitaarles Maand abonnement

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaarles GitaarTabs Maand Abonnement

De gitaar leren spelen wie wil dat nou niet? Het enige probleem is dat dit tijd kost en dat je er bovendien veelal een flinke som geld voor moet neertellen. Gitaarles in de muziekschool is namelijk niet goedkoop. Toch is er een oplossing. Je kan namelijk op Gitaartabs.nl online gitaarles volgen. Met het maand abonnement betaal je maandelijks een aantrekkelijke prijs voor non-stop toegang tot online gitaarlessen.

Deze lessen zijn zo opgebouwd dat je ongeacht je instapniveau altijd effectief blijft leren. Dit wordt gedaan met behulp van interactieve lessen die worden door ervaren docenten worden gegeven. Een media player streamt alle video's direct op je computer. Daarin laten de docenten zien hoe je gitaar speelt en doen ze alles uitvoerig voor. Hierna kun jij, net zoals in de muziekschool, zelf oefenen. Het leuke hiervan is dat je de video zo vaak je maar wil opnieuw kan starten. Dus als je moeite hebt een met een specifiek stuk kun je het zo vaak opnieuw beluisteren als je wil.

Verder is de opzet van deze lessen stapsgewijs gedaan. De docenten leggen je altijd uit hoe je de huidige stof het beste leert en wat je nodig hebt om het volgende niveau te bereiken. Zodoende weet je altijd hoe je voortgang verloopt. Daarnaast zorgt dit voor meer plezier en blijf je gemotiveerd.

De lessen worden gegeven door conservatoriumgitaristen en professionals. Dit zijn mensen als John Verstegen, Jesse Buitenhuis, Jan Wouter Oostenrijk en Niels Onstenk. Met hen loop je door de lessen heen. Ze leren je de basis, het stemmen van de gitaar, tokkelen, improviseren en de blues. Dus wil jij op een interactieve wijze gitaarles volgen en dit bovendien tegen een scherpe prijs afnemen, neem dan een maand abonnement op Gitaartabs.nl.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort