HOME

Cursussen & eBooks

 

Gitaartabs proefabonnement

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaarles GitaarTabs Proef Abonnement

Heb je altijd al eens gitaar willen spelen maar heb je nog niet de juiste leerschool gevonden? Wil je bovendien niet naar de muziekschool en leer je liever alleen? Probeer dan het proefabonnement van Gitaartabs.nl. Hiermee krijg je de mogelijkheid om alle functionaliteiten van Gitaartabs.nl te proberen zonder dat je er ook maar een cent voor hoeft neer te leggen.

Gitaartabs is een alternatief op notenlezen speciaal voor de gitaar. Met dit alternatieve muziekschrift is het veel makkelijker om nieuwe liedjes te leren spelen. Het is namelijk zo dat in dit schrift precies toont waar je je vingers bij ieder noot moet neerzetten. De database van Gitaartabs bevat ontzettend veel van deze muziekschriften. Dus voor zowel beginners als gevorderden zit er altijd muziek bij die je kan spelen.

Naast deze gave functie kun je ook gitaarles volgen op gitaartabs.nl. Verschillende aspecten maken deze cursus uniek. Eén daarvan is die interactieve mediaspeler die je goed zicht geeft op hoe je gitaarleraar speelt. Daarnaast krijg je de gitaartabs er bij iedere les ook bij. Je leraren tijdens deze lessen zijn allemaal conservatoriumgitaristen, dit betekent dus dat je altijd les krijgt van de beste muzikanten.

Als je twijfelde over het beginnen met gitaarspelen dan is het proefabonnement van gitaartabs een prachtige oplossing. Je krijgt daarmee toegang tot ontzettend veel liedjes, protabs, akkoordenschema's en gitaarlessen. Afhankelijk van welk pakket je kiest voor je proefperiode krijg je er ook nog het e-book Stap voor Stap Gitaarles bij. Bovendien is het mooie van Gitaartabs dat je altijd waar je ook bent kan inloggen op het online platform. Dit betekent dat je ongeacht je locatie altijd verder kan met het verbeteren van gitaar skills.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort