HOME

Cursussen & eBooks

 

Gitaartabs ProTabs eerste maand gratis

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaarles GitaarTabs Protabs 1e mnd Gratis

Een gitaar is een prachtig instrument. Als je het nog niet speelt lijkt het wellicht moeilijk om het te leren. Toch is niets minder waar. Tegenwoordig heb je namelijk de mogelijkheid om je favoriete liedjes mee te spelen. En dan niet op de radio, maar met behulp van ProTabs. Met deze innovatieve vorm van gitaarspelen maak je gebruik van een speciaal programma.

Deze software vind je op Gitaartabs.nl. Je logt eenvoudig in op de website en je kan direct beginnen. Het is namelijk mogelijk de eerste maand gratis toegang te krijgen tot ProTabs. Op de pagina van Gitaartabs.nl zoek je gemakkelijk het liedje op wat je wil spelen. Daarna kun je meteen ProTabs downloaden. Wanneer je ze vervolgens opent kun je meteen op inventieve wijze meespelen met de muziek. Zo krijg je interactieve bladmuziek, akkoorden en handzettingen a la minute aan je gepresenteerd. Dit betekent dat je geen enkele ervaring op de gitaar nodig hebt om dit te kunnen doen. Je doet gewoon wat er op het scherm staat en je speelt al gitaar!

Dit is ontzettend gaaf want op deze manier is er geen drempel meer voor het spelen van je favoriete nummers. Normalerwijze moest je eerst noten moest leren lezen, dan gitaar spelen in het algemeen om uiteindelijk na lange tijd je favoriete nummer te spelen. Nu, ga je gewoon naar Gitaartabs.nl en zoek je je favoriete nummer op. ProTabs is een soort van interactieve stap voor stap gids voor gitaarspelen. Dus ga lekker zitten en begin met oefenen.

Profiteer daarom direct van de eerste maand gratis aanbieding. Met deze aanbieding begin je pas met betalen na de eerste maand. Wanneer de service je niet bevalt kun je eenvoudig voor het eind van de maand opzeggen en betaal je helemaal niets.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort