HOME

Cursussen & eBooks

 

Gitaartabs ProTabs Jaar abonnement

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaarles GitaarTabs ProTabs Jaar Abonnement

Wil je lekker gitaar spelen wanneer je maar wil? Wil je daarnaast niet wachten tot dat je super goed bent voordat je je favoriete liedjes leert? Nee, dat betekent niet dat je ongeduldig of onrealistisch bent. Dat wil zeggen dat je de juiste tools nodig hebt. Een dergelijke ondersteuning vind je op Gitaartabs.nl. Daar kun je met behulp van ProTabs meteen je favoriete liedjes spelen.

ProTabs lijken een beetje op het spel Guitar Hero wat je wellicht kent van de Nintendo Wii. Alleen dan in het echt, met je eigen gitaar. Voor je op je scherm zie je interactieve bladmuziek, akkoorden en de handgrepen die je gebruikt. Het is aan jou om te kiezen waar je je op af wil stemmen. Wanneer je een nummer van de Rolling Stones speelt bijvoorbeeld, download vooraf de ProTabs. Vervolgens open je ze en krijg je tips over hoe je het nummer het beste speelt. Daarna kun je zo snel of langzaam spelen als je wilt. Als je een stukje beter wil oefenen, blijf je gewoon dit stuk opnieuw, en opnieuw spelen. Zo lang je maar wilt.

Met ProTabs heb je de volledige controle over het leerproces op de gitaar. Je kan namelijk alle nummers zelf uitkiezen. Daarnaast kun je ze onderverdelen in makkelijk en moeilijk. Als je dan eenmaal start met spelen heb je de volledige controle over de afloop van het nummer. Jij hebt namelijk de knoppen in handen. Er is geen leraar die je vertelt wat je moet doen jij mag het allemaal lekker zelf uitzoeken.

Deze supergave functie op Gitaartabs.nl kun je tegen een scherpe jaarprijs afsluiten. Zo betaal je één keer een bedrag wat minder is dan wanneer je maandelijks betaalt. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over meerdere betalingen. Daarnaast heb je het hele jaar toegang van al je apparaten. Op deze manier staat je niets meer in de weg om altijd met je gitaar in de weer te zijn.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort