HOME

Cursussen & eBooks

 

Gitaartabs ProTabs Maand abonnement

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaarles GitaarTabs ProTabs mnd Abonnement

Heb je al eens gehoord van ProTabs? Als je al langer gitaar speelt is dit wellicht het geval. Wanneer je nog geen gitaar speelt is dit hoogstwaarschijnlijk een nieuw begrip. ProTabs zijn professionele tabs voor gitaar, die synchroon met een muziekvideo lopen. Op deze manier kun je ongeacht je instapniveau ieder liedje direct meespelen. Op Gitaartabs.nl heb je de mogelijkheid om een maand abonnement af te sluiten waarmee je toegang krijgt tot een gigantische database met deze ProTabs.

In tegenstelling tot bladmuziek, zijn ProTabs eenvoudig te volgen. Tijdens het verloop van het liedje kun je de muziek van interactieve bladmuziek lezen, van tabs en de akkoorden met vingerzetting. Dus zodra je op play drukt zie je bij iedere noot de informatie op je scherm veranderen. Je volgt gewoon de vingerzetting iedere keer weer. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je zonder voorkennis ieder liedje kan spelen. Dus wanneer je een nummer van Guns 'N Roses speelt, zie je de vingerzetting voor dat nummer. Daarnaast krijg je voordat je begint nog tips over hoe je het nummer het beste speelt.

Zodra je toegang hebt tot de ProTabs database van Gitaartabs.nl kun je werkelijk ieder nummer wat er bestaat opzoeken. Daarnaast wordt deze lijst constant geupdate en kun je iedere week nieuwe muziek proberen. Er zijn onder andere ProTabs van artiesten als Passenger, Pink Floyd, The Animals, Suzan en Freek en Oasis.

Dus als je graag zelfstandig gitaar speelt kun je direct beginnen met het spelen van je favoriete nummers. Laat je niet tegenhouden door het feit dat je alleen moet oefenen of dat je wellicht nog weinig ervaring hebt. ProTabs zijn voor iedereen toegankelijk en zijn onder te verdelen in categorieën van makkelijk tot moeilijk. Dus wacht niet en begin direct met het spelen van je lievelingsmuziek.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort