HOME

Cursussen & eBooks

 

Golden Retriever Geheimen eBook

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Karakter Golden Retriever

Heb je al eens overwogen om een Golden Retriever aan te schaffen? Of heb je nog helemaal nooit een hond gehad en wil je toch eens even het fijne ervan weten? Dan is het Golden Retriever Geheimen eBook de perfecte start. Dit boek neemt je mee door het hele proces van de juiste hond kiezen tot het opvoeden, en tot het gelukkig samenleven daarna.

Dit e-book is werkelijk een complete gids vol met professionele informatie. Toch is deze informatie makkelijk opgeschreven zodat ongeacht je instapniveau je altijd begrijpt waarover gesproken wordt. Zo leer je hoe je dit dier het beste laat opgroeien en waar je op moet letten. Je leert een stappenplan waarmee je hem effectief goed gedrag aanleert en hoe je je nieuwe familielid zo snel mogelijk zindelijk maakt. Daarnaast ontdek je ook nog hoe je om moet gaan met probleemgedrag en wat duurzame oplossingen hiervoor zijn.

Verder zijn er ook nog een hoop trainingstechnieken in het boek te vinden en ontdek je veel voorkomende gezondheidsproblemen. Daarbij krijg je ook de manieren aangereikt om deze te voorkomen dan wel snel op te lossen. Vervolgens leer je ook hoe je de algehele fitheid van je hond een extra boost kan geven en hoe je helpt je dier het beste door de socialisatiefase te komen. In deze fase is het namelijk van belang dat er veel contact is met andere honden. Want deze dieren hebben net zoals mensen behoeft aan contact. Hierdoor leren ze ontzettend veel en worden ze een veel slimmer dier.

Dus of je nu een beginner bent of een gevorderde als het gaat om honden, dit e-book helpt je altijd. Gedegen informatie gemixt met de grote ervaring van de schrijver zorgt ervoor dat alles direct toepasbaar is. Een fantastisch samenleven met je Golden Retriever ligt in het verschiet.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort