HOME

Cursussen & eBooks

 

GRIJSGEBIED GOUD

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Grijze Roodstaart Goud

Goud is de kleur van het cursuspakket waarmee jij succesvol een gelukkig samenleven creëert met je nieuwe Grijze Roodstaart Papegaai. Een prachtige vogel uitkiezen is namelijk eenvoudig gedaan. Daarna komt de uitdaging om een goede band op te bouwen. En dat is niet onbelangrijk, want het zou maar zo kunnen zijn dat je de rest van je leven met je papegaai blijft wonen. De Grijze Roodstaart wordt namelijk tussen de 65 en 85 jaar oud.

Dus waar begin je nou als het om deze prachtige vogel gaat? Hoe zorg je dat zowel de Papegaai als jij gelukkig zijn? Daarvoor heb jij de juiste kennis nodig. In het Grijs Gebied Goud pakket leer je daarom alles over je nieuwe vriend. Zo ontdekt je waar die oorspronkelijk vandaan komt, de wetenschappelijke benamingen en hoe de oorspronkelijke leefomgeving van je gevederde vriend eruitziet. En hoe anders die is dan je woonkamer. Dit heeft namelijk directe gevolgen voor jullie interactie.

Verder leer je de voor en nadelen van kortwieken en ontdek je hoe je de juiste hygiëne waarborgt. Daarnaast ontdek je wat een gunstige dagindeling is voor je Grijze maat, de beste voeding, supplementen en hoe je succesvol vertrouwen bouwt.

En daar houdt het niet mee op. Je leert namelijk ook wat de juiste verbale communicatie is en hoe je non-verbaal communiceert met je papegaai. En hoe de uitwisseling is tussen intelligentie en emotie en waar je op moet letten als vrienden, kennissen en visite voorbijkomen.

Al met zorgt het Goud Pakket van de Grijs Gebied cursus ervoor dat jij jezelf omtovert in een Grijze Roodstaart specialist die op alle vragen een antwoord heeft. Vanaf nu weet je hoe je nieuwe vriend op de juiste manier verzorgt en een gelukkig leven geeft als gezelschapsdier.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort