HOME

Cursussen & eBooks

 

GRIJSGEBIED PLATINA

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Grijze Roodstaart Platina

Wil je een grijze roodstaartpapegaai als huisdier? En wil je nadien gelukkig samenleven? Natuurlijk! Alleen even checken hoe je dat het beste doet natuurlijk. Want een papegaai opvoeden is net wat anders als de planten watergeven. Het is daarom fantastisch dat je met “Grijs Gebied Platina” de mogelijkheid hebt om alle kennis over de Grijze Roodstaart Papegaai tot je te nemen.

Met deze cursus, waarmee je levenslang toegang krijgt tot de laatste informatie op “Grijs Gebied”, leer je alles over je nieuwe gevederde vriend. Zo ontdek je wat de inherente karaktertrekken zijn van de papegaai, hoe de biologie in elkaar steekt en waarmee je op psychologisch vlak rekening moet houden. Wist je namelijk dat de intelligentie van een grijze roodstaart gelijk staat aan een kind van 5 jaar oud. En dat hij van nature een wat terughouden attitude heeft? Dat zijn toch dingen die handig zijn om te weten als een vriendschap aangaat met je nieuwe maatje.

Verder leer je hoe je met gedragsproblemen omgaat en hoe je veelvoorkomende kwaaltjes herkent en ze vervolgens zelf behandelt. Daarnaast ontdek je ook hoe je je papegaai het beste traint en hoe je hem vliegles geeft.

Met het Grijs Gebied Platina cursuspakket krijg je onder andere een full color boek, instructiedvd’s en levenslang toegang tot online support. Zo kun je via het privéforum voor vogelliefhebbers om ondersteuning vragen en wordt de databank tot en met 2022 gratis aangevuld met de laatste informatie.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je als bonus een voedingsrapport speciaal gemaakt voor de Grijze Roodstaart Papegaai. Zo omzeil je eenvoudig veelgemaakte fouten bij het voeren van je nieuwe vriend.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort