HOME

Cursussen & eBooks

 

Healing met de Violette Vlam

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Healing met de Violette Vlam

Zit je niet lekker in je vel en heb je regelmatig last van depressieve gevoelens? Heb je daarnaast het gevoel dat dit alles een oorzaak heeft die je nog niet helemaal kan omschrijven? Zulke vage gevoelens kunnen een teken zijn van het feit dat je te maken hebt met wereld overstijgende energieën. Het kan zijn dat in je vorige levens er dingen zijn mis gegaan waar jij nu in je huidige leven voor opdraait.

Met de cursus 'Healing met de Violette Vlam' leer je hoe je deze spirituele energie kan toepassen in je eigen leven. De violette vlam helpt bij het zuiveren van de geest, je emoties te bevrijden en het ontspannen van je lichaam. Door het doen van deze cursus ontdek je je innerlijke healer die je altijd bij je draagt. Met deze innerlijke kracht kun je door je hand op te leggen in het vervolg ook andere mensen helpen.

Met de cursus krijg je een digitaal instructieboek met alle methodes om de violette vlam op jezelf toe te passen. Je leert hoe je je eigen aura reinigt en hoe je je chakra's openstelt voor nieuwe energie. Daarnaast krijg je ook muziek die je helpt bij het healen van je geest. Verder krijg je ook nog drie speciale meditatieoefeningen die je helpen bij het reinigen van je aura, je karma te transmuteren en andere spirituele obstakels te verwijderen.

Met Healing met de Violette Vlam leer je om op een dieper niveau met jezelf in verbinding te staan. Je leert om de energieën uit de kosmos door jezelf te laten vloeien waarna je ze kan doorgeven aan anderen. Op deze manier zorg je dat je ziel mooi helder en licht blijft en help je om de spirituele kant van deze wereld toegankelijk te maken voor iedereen om je heen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social Media


Gerelateerde artikelen


Tags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort