HOME

Cursussen & eBooks

 

Herstel Je Auto Als Nieuw Kit

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Lakschade en Krassen Auto zelf Herstellen

Is je auto beschadigd maar wil je niet naar de garage? Heb je geen zin om een grote som geld uit te geven en zou je dit soort dingen graag zelf leren oplossen? Bestel dan de 'Herstel Je Auto Als Nieuwe Kit' en los dergelijke problemen zelf op. Met deze kit repareer je eenvoudig parkeerschades, diepe krassen en roest. Op deze manier blijft je no-claim intact en betaal je geen cent te veel.

De kit bevat alles wat je nodig hebt om de reparatie uit te voeren. Maar nog belangrijker dan dat is dat je een film van de maker erbij krijgt. Hierin legt autoreparateur Ard Klever je exact uit hoe je het moet doen. Dus als je geen enkele ervaring hebt ontdek je zodoende alles wat je moet doen. Daarnaast krijg je alle instructies ook op papier geleverd zodat je alles ook op je werkplek kan terugkijken.

Zodra je een idee hebt van hoe de reparatie gedaan moet worden kun je alle onderdelen erbij pakken. Zo bevat het pakket ontvetter, schuurpapier en afplaktape. Daarnaast krijg je schuurkurk, wegwerphandschoenen en een kleefdoekje. Met deze items maak je de beschadigde plek gereed voor reparatie. Daarnaast breng je staalplamuur aan om oneffenheden weg te werken. Vervolgens gebruik je de spuitbussen met grondverf, aflak in de kleur van je auto en blanke lak om het proces te voltooien.

Op deze manier heb je geen cent te veel uitgegeven en heb je bovendien geleerd hoe je deze problemen in de toekomst zelf oplost. Je hoeft niet meer naar de garage en je betaalt nog altijd even veel verzekering. Wacht daarom niet met bestellen en verzeker jezelf van de Herstel Je Auto Als Nieuw Kit.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort