HOME

Cursussen & eBooks

 

Het curriculum vitae handboek

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Curriculum Vitae maken

Daar ga je dan, heb je net je baan opgezegd, of ben je klaar met school, en is het tijd om je curriculum vitae bij te werken. Een logische vraag is dan, hoe doe ik dit het beste? Hoe zorg je er nou voor dat jouw CV eruit springt wanneer je die opstuurt naar een droomwerkplek? Een goede plek om te beginnen is het lezen van 'Het Curriculum Vitae Handboek'. Zodra je de kennis uit dit e-book tot je hebt genomen weet je zeker dat jouw CV er altijd uit zal springen bij je nieuwe werkgever.

In dit e-book ontdek je onder andere welke trucs recruiters gebruiken voor het selecteren van kandidaten en welke elementen van belang zijn voor een positieve beoordeling van je CV. Daarnaast bevat het e-book tal van analyses die jou helpen bij het beter begrijpen van de opbouw van een goed CV. Buiten deze exclusieve informatie om krijg je ook nog een cv-checklist waarmee je gemakkelijk de kwaliteit van het door jou geschreven cv checkt en een aantal sjablonen van cv's die een waarde al vaak bewezen hebben.

Het handboek is opgebouwd uit zes hoofdstukken waar je al het bovengenoemde doeltreffend aan je gepresenteerd wordt. Zo leer je onder andere hoe je concrete doelen formuleert en hoe je een plan opstelt om deze te behalen. Daarnaast wordt uitgelegd hoe het selectieproces doorgaans werkt en hoe je hier handig op inspeelt met je cv. Verder leer je ook nog eens hoe je in 10 stappen jouw personal brand definieert en hoe je je cv aantrekkelijk vormgeeft.

Wil jij dit keer van je droombaan echt werkelijkheid maken en wil je afrekenen met het mysterie wat je cv tot nu toe is. Lees dan het Curriculum Vitae Handboek en maak de weg naar je droombaan vrij.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort