HOME

Cursussen & eBooks

 

het KOI Handboek plus bonus 10 KORTING

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Koi en Koivijvers

Vraag jij af hoe je een mooie Koi Vijver kan maken? Eentje waar het water glashelder is en blijft en waar je altijd deze prachtige vissen kan bezichtigen? Schaf dan het 'KoiHand-Ebook - Alles over Koi & Vijvers' aan. Met behulp van dit e-book wordt deze hobby ook voor jou toegankelijk. Je kunt er zeker van zijn dat begrijpelijke taal gebruikt wordt en dat je met duidelijke instructies meteen aan de slag kan.

Waar het soms kan lijken alsof de Koihobby ontzettend ingewikkeld is, is niets minder waar. Het probleem is namelijk dat veel Koi-experts ingewikkelde taal gebruiken om het geheel moeilijker te lijken dan het is. Gelukkig wordt in het KoiHand-Ebook alles kraakhelder uitgelegd en wordt rekening gehouden met liefhebbers van ieder kennisniveau.

Met dit handboek leer je onder andere over alle Koisoorten en kwaliteiten. Je leert daarbij hoe je de beste en gezondste Koisooirten herkent en hoe je deze voor een bodemprijs kan bemachtigen. Daarnaast leer je ook hoe je je Koi gezond houdt en beschermt tegen allerhande veelvoorkomende ziektes. Verder leer je ook nog wat de juiste voeding is en hoe je een goed dieet. Bovendien bevat het handboek ook nog een heldere handleiding om je eigen Koivijver te bouwen. Ondanks de complexiteit van deze opgave weet je met het Koi Handboek altijd waar je aan toe bent.

Met het KoiHand-Ebook kan iedere Koiliefhebber vanaf nu met de juiste kennis aan het werk. Dit zeer toegankelijke en makkelijk te begrijpen boek helpt je van begin tot eind bij het onderhouden van je Koihobby. Met behulp van dit boek bouw je niet alleen een prachtige vijver maar weet je ook hoe je je Koi zo gezond mogelijk verder kweekt. Het resultaat is dat je op den duur flink wat extra euro's kan verdienen met de verkoop van deze vissen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort