HOME

Cursussen & eBooks

 

Het Recepten Afslankplan

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Recepten Afslankplan

Heb je moeite met afslanken, of lukt het je wel maar zit het vet er binnen de kortste keren weer aan? Na het proberen van veel verschillende diëten is het resultaat voor veel mensen minimaal. Judith Vermeer, schrijfster van het boek Recepten Afslankplan een methode om natuurlijk af te vallen, ging zelf door dit proces. Tot dat ze op een gegeven moment het heft in eigen handen nam en met behulp van een diëtist de fundamentele kennis verkreeg om eindelijk op haar gewenste gewicht te blijven.

Ze ontdekte dat de sleutel niet lag in (alleen) het juiste eten maar in het totaalpakket. Ze beargumenteert in haar boek hoe een juiste mindset essentieel is voor succesvol afslanken. Daarnaast is het belangrijk om lekkere recepten te koken met de juiste ingrediënten die zowel voor een smaaksensatie zorgen als dat ze het lichaam helpen vet verbranden. Verder leer je in het boek ook hoe je resultaatgericht afvalt en krijg je de benodigde informatie over het afslanken zelf.

Met het Recepten Aflsankplan haal je veel meer dan alleen een kookboek in huis. Dit plan zorgt ervoor dat je kennis vergroot wordt en je leert hoe je dit alles in je dagelijks leven toepast. Vanaf nu is het gedaan met zoeken tussen de overgrote hoeveelheid informatie die beschikbaar is. Bovendien kun je vanaf nu elke hype op waarde beoordelen omdat je over een sterke basis gezondheidskennis beschikt.

Judith Vermeer haar boek is een waar praktijk georiënteerd boek. Met Het Recepten Afslankplan haal je bovendien een flinke hoeveelheid lekkere recepten in huis die jou en je familie laten smikkelen. Tot slot weet je met meer dan 52.000 mensen die je zijn voorgegaan dat de waarde van dit pakket een gegeven is.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort