HOME

Cursussen & eBooks

 

Het sollicitatiebriefhandboek

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Sollicitatiebrief Schrijven

Ben je op zoek naar een nieuwe baan maar loop je stuk op het schrijven van een goede sollicitatiebrief? Weet je daarnaast niet zo goed wat je hier nou eigenlijk in moet zetten en welke van je vaardigheden ertoe doen en welke niet? Lees dan het Sollicitatiebriefhandboek, dit boek staat vol met praktische en eenvoudig te volgen tips. Het resultaat hiervan is dat je voordat je het weet in sollicitatiegesprek in de wacht sleept.

Door het lezen van dit e-book leer je onder andere hoe je jezelf kan verkopen zonder op te scheppen en hoe je de indeling maakt van de moderne sollicitatiebrief en e-mail. Daarnaast leer je alles over de essentiële openingszin en hoe je daarna een goede introductie schrijft. Verder ontwikkel je een oog voor het scannen van vacatures en hoe je daarop je brief aanpast.

Zo leer je in het eerste hoofdstuk wat een brief goed maakt en waarom deze formule werkt. Daarna leer je onder andere het verschil tussen het schrijven van een sollicitatiebrief en een standaardbrief. Verder krijg je ook nog tien voorbeelden van zowel goede als slechte sollicitatiebrieven en waarom dit zo is. Zodoende kun jij deze kennis toepassen bij het schrijven van je eigen sollicitatiebrief.

Buiten dit prachtige handboek krijg je nog veel extra's bij aanschaf. Zo krijg je het boek ook nog op mp3 formaat zodat je ook naar de inhoud kan luisteren. Daarnaast krijg je ook de Megabundel die gevuld is met 110 extra voorbeeldbrieven voor een grote verscheidenheid aan situaties. Op deze manier heb je dus altijd een voorbeeld om op terug te vallen. Wacht daarom niet met het aanschaffen van dit grandioze pakket en maak met deze kennis van je droombaan realiteit.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social Media


Gerelateerde artikelen


Tags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort