HOME

Cursussen & eBooks

 

Het TOP 10 Bouwtekeningen Pakket

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Steigerhouten Meubels maken

Sta je altijd versteld van wat sommige timmermannen in elkaar knutselen? Zou je dat ook graag willen maar weet je niet waar je moet beginnen? Een goed idee is om met een duidelijke bouwtekening een start te maken aan je project. Toch is het moeilijk om zelf zonder ervaring een bouwtekening te maken. Het zou daarom een mogelijkheid zijn om dit uit te besteden aan een tekenbureau. Jammer genoeg kosten dergelijke tekeningen een flinke som geld, niet waar je op zit te wachten natuurlijk.

Daarom helpt doe-het-zelver Sjoerd je op de juiste weg met zijn bouwtekeningen pakket. Bij deze duidelijke bouwtekeningen zit bijvoorbeeld een heldere zaaglijst. Zodoende weet jij precies hoeveel meter steigerhout je moet kopen en op welke lengte alles moet worden doorgezaagd. Verder bevat iedere bouwtekening een boodschappenlijst waarmee je overzicht krijgt over alles wat je moet aan schaffen.

Nadat je alle benodigde materialen hebt aangeschaft helpt Sjoerd je aan de hand van duidelijke foto's om iedere bouwstap succesvol te doorlopen. Als je deze eenvoudige structuur volgt en je hebt al het gereedschap bij de hand dan kan het niet anders of jij knutselt je favoriete steigerhoutenmeubel zo in elkaar. Dus wil je een Tv-meubel, bijzettafel, hoekbank of keukentafel maken, met de bouwtekeningen van Sjoerd kan het allemaal.

Met het Top 10 Bouwtekeningen Pakket van Sjoerd tover je die tweede linkerhand binnen de kortste keren om tot een goed functionerende rechterhand. Bovendien bespaar je honderden euro's op dure bouwtekeningen en leer je in één klap de meest populaire steigerhouten meubels zelf te maken. Als je wil kun je nu meteen beginnen. Het is namelijk zo dat je meteen na aankoop dit e-book in je mailbox krijgt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort