HOME

Cursussen & eBooks

 

EBook Hoe Maak Je Een App

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Hoe maak je een App

Vraag je je wel eens af hoe mensen al die apps maken die je in de Play Store en Apple Store kan downloaden? Wellicht lijkt het moeilijk maar in de realiteit kan iedereen zich deze kennis eigen maken. Om je daarbij te ondersteunen is er het e-book 'Hoe Maak Je Een App?'. In dit e-book leer je stapsgewijs een project opzet waarmee je van A tot Z een app ontwikkelt.

Er zijn namelijk verschillende methodes waarmee je apps kan ontwikkelen en hoe je ze bovendien lucratief maakt. Het begint natuurlijk bij het ontwikkelen van een goed idee. Door een gedegen onderzoek te doen kun je uitvinden waar mensen behoefte aan hebben. Zodra je dit weet helpt het e-book je om je idee verder uiteen te zetten. Zo leer je hoe je het beste de mensen vindt die je kunnen ondersteunen bij het maken en ontwikkelen van de app en hoe je dit voor zo min mogelijk geld doet.

Verder leer je in dit e-book ook wat het beste verdienmodel is voor het maken van een goede app. Je kan namelijk op verschillende manieren te werk gaan. Wellicht heb je het zelf al eens gemerkt wanneer je een app downloadt. Soms heb je namelijk reclame in je app of zijn er bepaalde functies uitgeschakeld. De manier om hiervan af te komen is door de app te kopen of een abonnement te nemen. Dit zijn een paar van de mogelijke verdienmodellen die ook jij kan toepassen bij het bouwen en lanceren van je app.

Tot slot leer je hoe je je app in de Apple- en Play Store kan lanceren en hoe je hem aantrekkelijk maakt voor het publiek. Al met al haal je met het Hoe Maak Je Een App e-book een gedegen hoeveelheid informatie in huis die je in staat stelt om direct te beginnen met het ontwikkelen van een app.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort