HOME

Cursussen & eBooks

 

De Ondernemende Vrouw Instagram en Facebooktraining

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Instagram en Facebooktraining voor Vrouwen

Ben jij een ondernemende vrouw? Of zou je graag nog ondernemender zijn op sociaal mediavlak? Dan is het tijd om je kennis over Facebook en Instagram bij te spijkeren. Dit zijn namelijk uitstekende portalen om nieuwe cliënten aan te trekken, een groter publiek aan te spreken en je omzet te vergroten.

Met de Instagram- En Facebooktraining leer je in 5 dagen hoe je in korte tijd het aantal likes van je pagina’s vergroot en hoe je meer interactie krijgt met je content. Dit is van belang want hoe meer mensen jouw posts liken hoe beter ze worden opgepikt door de algoritmes van Instagram en Facebook.

Wat is een algoritme denk je? Dat is een geautomatiseerd programma wat aan de hand van bepaalde kenmerken ziet welke content het waar is om gezien te worden.

En dat is natuurlijk jouw content!

Het is daarom van belang dat je op de juiste manier je posts publiceert en de juiste mensen aanspreek. Als je namelijk over make-up en handtasjes met mannen van ronde 40 praat werkt dat averechts.

Geef jezelf daarom de mogelijkheid om je kennis per direct uit te breiden met de Instagram- en Facebooktraining van Angeliek. De cursus kun je volgen wanneer jij dat wilt en Angeliek spitst hem toe op jouw onderneming. Zo krijg je specifieke tips waarmee je direct aan de slag kan. Op deze manier ontdekt jouw doelgroep op toenemende wijze jouw profiel en kun je met deze nieuwe aandacht door naar de volgende stap.

Want, wat is je boodschap?

Wil je je doelgroep iets vertellen, wil je ze het belang van je dienst in laten zien of wil je dat ze je product afnemen?

Uiteindelijk is deze nieuwe kennis de sleutel tot het succes van jou en je onderneming.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort