HOME

Cursussen & eBooks

 

Jaarabonnement Practice Happy with Yoga

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Happy with Yoga Practice

Yoga is hot today. En dan niet warm als in temperatuur, maar het feit dat iedereen het doet. Deze populariteit is niet zonder reden want Yoga heeft een ontzettend goede invloed op je gezondheid. Zo ontwikkel je controle over je lichaam door de verschillende posities uit te voeren. Je controleert je ademhaling, versterkt je romp en je verhoogt je flexibiliteit. Daarnaast voel je je na een Yoga sessie relaxed en vloeit er een rijke energie door je lichaam. Het enige is, waar begin je?

Dat is een goede vraag, zeker wanneer je zoals de meeste mensen een druk dagprogramma hebt. Je werkt 8 uur per dag en je hebt een familie of studie die ook op je vrije tijd drukt. Het zou daarom fantastisch zijn als je Yogalessen kon volgen op een moment dat het jou goed uitkomt.

Je wens is gehoord door Happy with Yoga. Eigenaren Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart hebben namelijk een online Yoga cursus ontwikkelt. En dan niet één, maar een grote collectie. Zo kan je kiezen tussen Yin Yoga, Meditatie en Hatha Vinyasa. Ieder onderdeel heeft verschillende trajecten. Zo kun je zowel als beginner en als gevorderde op je eigen niveau instappen.

Rolf en Melanie leiden je op professionele en ontspannen wijze door je Yoga posities heen. Je leert de achtergrond en ook de “waarom” achter de poses. Op deze manier word je niet alleen fitter maar je begrijpt ook de theorie achter deze ontzettend oude oosterse levensfilosofie.

Grijp je kans met het jaarabonnement van “Practice Happy With Yoga” en geniet alle voordelen van Yoga op het moment dat het jou uitkomt. Je kan de lessen zowel op je computer als op je telefoon afspelen. Dat betekent dat je ze waar je ook bent kan volgen. Thuis, bij een vriend of vriendin of in de zomer lekker in het park.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort