HOME

Cursussen & eBooks

 

Liefdesverdriet nl

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Je ex terugwinnen Liefdesverdriet NL

Heb je problemen in je relatie of is het zelfs net uitgegaan? Dat is verschrikkelijk, maar heb je al gedacht aan wat je nu wil? Wil je zo snel mogelijk je ex vergeten of wil je je relatie herstellen? Dat zijn uitdagingen die soms moeilijk alleen op te lossen zijn. Het kan daarom handig zijn om hierbij hulp te vragen.

Michelle van den Berghe van Liefdesverdriet.nl is zo iemand. Zij is relatietherapeute en is iemand waarop je kan vertrouwen. Ze biedt onder andere 1 op 1 online coaching aan. Daarnaast heeft ze verschillende e-books geschreven. In 'Win Haar Terug' en 'Win Hem Terug' helpt ze je bij het herstellen van je relatie met je ex. In deze boeken leer je hoe je je binnen 5 minuten weer een stuk beter kan voelen hoe je het Terug Bij Je Ex Model kan toepassen om ervoor te zorgen dat je ex weer achter jou aanloopt in plaats van andersom.

Verder schreef van den Berghe ook 'Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen' en de e-book 'De Perfectie Klik'. Met Genees Je Gebroken hart leer je hoe je liefdesverdriet oplost. Daarnaast krijg je ook nog coaching via de e-mail. Met De Perfecte Klik leer je een grote hoeveelheid NLP-technieken waarmee je je relatie kan verbeteren.

Relatietherapeute Michelle van den Berghe heeft een ruime hoeveelheid services waarmee jij je voordeel kan doen. Met haar lange ervaring weet ze in haar boeken altijd de juiste toon te zetten en je van praktisch relatie-advies te voorzien. Het voordeel is dat je alle e-boeken direct na aanschaf in je mailbox krijgt. Zodoende kun je meteen aan de slag met het oplossen van je relatieproblemen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort