HOME

Cursussen & eBooks

 

Johan Basic Boekhoudpakket voor de startende ondernemer

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Boekhouden met Johan Basic

Heb jij je eigen bedrijf of ontbreekt het je gewoon aan de wil en de kennis om je boekhouding te doen? Voor het geval je hem wel doet, weet je zeker dat je het goed doet? Door een paar kleine foutjes kan het namelijk zo zijn dat je onnodig geld verliest. Toch kun je met het programma van MijnJohan dit tegengaan. Dit is een online boekhoudsysteem wat je helpt bij het succesvol doorvoeren van je financiële administratie.

Met behulp van Johan kun je gemakkelijk je facturen en bonnen invoeren. Vervolgens doet het systeem de rest. Daarna helpt Johan je bij het inzicht krijgen in het systeem en leer je om bedrijfsfinanciën te begrijpen terwijl jij je kan richten op je financiële administratie. Nadien krijg je perfect overzicht van je huidige financiële situatie en wat je kan verwachten in de komende maanden dan wel jaren. Hiermee kan jij je succesvol voorbereiden op de toekomst.

Het programma zelf is uit verschillende onderdelen opgebouwd. Zo krijg je een eenvoudig statusoverzicht waar je direct inzicht hebt in je financiële situatie. Daarna doet Johan ook de kas registratie voor je waardoor je altijd het overzicht behoud op je contante geld wat binnen je bedrijf in omloop is. Daarnaast krijg je als extra nog de mogelijkheid om je afschrijvingen te berekenen en een winst en verliesrekening op te maken. Verder krijg je ook nog een jaarrekening crediteuren die helpt bij het inzicht verkrijgen in de uitgaven van je bedrijf.

Voor een zeer scherpe prijs kun jij nu toegang krijgen tot een super boekhoudpakket wat een hoop kopzorgen in één keer oplost. Kies voor het Basic Pakket en krijg meteen alle extra's bij je aankoop. Eén keer betalen en je hebt direct toegang voor meerdere jaren. Bereid je maar al vast voor op financiële voorspoed de komende jaren.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort