HOME

Cursussen & eBooks

 

Labradoodle Geheimen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Karakter Australische Labradoodle

Daar zit je met je net gekochte Labradoodle, maar weet je wel hoe je op een verantwoorde manier voor deze hond moet zorgen? Heb je al eens gekeken naar waar probleemgedrag vandaan kan komen en wil je positieve trainingsmethode leren waarmee je pup een lieve hond wordt? Lees dan het e-book Labradoodle geheimen.

In dit e-book leer je het opvoeden van je Labradoodle van A tot Z en nog verder. Maar voordat je dat leert, ontdek je eerst of een Labradoodle überhaupt wel wat voor jou is. Zo kun je namelijk veel stress en problemen voorkomen. Daarna lees je over de beste trainingsmethodes en waarom Labradoodles opspringen. Zodoende kun je gedegen actie ondernemen om dit ongewenste gedrag af te leren. Verder ken je de 5 meest gemaakte fouten bij het kopen van een Labradoodle en hoe je hem eenvoudig aanleert om alleen te zijn. Met deze informatie kun jij een goede keuze maken bij je koop en weet je zeker dat je rustig zonder stress van huis kan. Jouw lieve hond weet namelijk precies hoe die zich moet gedragen.

De kennis die in dit e-book verwerkt is gebaseerd op de expertise van twee erkende hondenfokkers en een dierenarts. Daarnaast heeft de schrijver alle problemen zelf ervaren en weet daarom precies hoe je die kan voorkomen. Hij legt je dit in het e-book stap voor stap uit.

Met het Labradoodle Geheimen e-book leer je alles wat je nodig om je favoriete dier van een gedegen en liefdevolle opvoeding te voorzien. Je zult nooit met vragen staan, en als je ze al hebt, dan staan alle antwoorden in het e-book. Wacht niet en sluit je aan bij duizenden mensen die al gebruik maakten van de expertise die wordt gedeeld met dit e-book.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort