HOME

Cursussen & eBooks

 

Beagle Geheimen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Karakter Beagle

Heb je een lieve Beagle pup op het oog maar weet je niet zo goed of het wel verstandig is om een hond te nemen? Wil je daarnaast eens goed lezen over wat het betekent om samen te leven met zo'n dier? Lees dan het e-book Beagle Geheimen. Hierin lees je alles over hoe je met deze hond het beste omgaat en wat het betekent om met dit dier samen te leven. Bovendien ontdek je ook nog eens wat je vooraf moet weten voordat je een pup koopt bij een fokker.

Er zijn namelijk een heel aantal dingen waar je op moet letten met het oog op de toekomst. Je kan namelijk aan het uiterlijk van de pup al zien of die gezond is en wat de mogelijke kansen zijn op problemen. Hoe dat allemaal precies zit leer je in dit e-book. Daarnaast ontdek je simpele en effectieve stappen om je pup zindelijk te maken en hoe je hem het beste leert gehoorzamen. Zodoende leer jij hoe je de hond goed opvoedt en heb je tegelijkertijd het meeste plezier van elkaar hebt.

Verder leer je ook effectieve stappen om je Beagle te trainen en snel te doen ontwikkelen. Daarnaast ontdek je ook een hoop achtergrondinformatie over de verschillende levensfases van dit dier en hoe je je nieuwe familielid het beste ondersteunt in deze. In ieder deel van de ontwikkeling zijn namelijk andere dingen van belang. De ene keer moet je strenger zijn en de andere keer juist wat ontspannener zodat je hond zelf dingen kan ontdekken.

Hoe dit allemaal in zijn werk gaat ontdek je door Beagle Geheimen te lezen. Naast het basisboek bevat dit e-book nog veel meer. Het komt namelijk met een grote hoeveelheid bonusinformatie. Zoals een hoop succesvolle tips voor verzorging en training en hoe je veelvoorkomend probleemgedrag kan oplossen. Aan informatie en kennis zal het je nooit meer ontbreken zodra je eigenaar bent van dit professionele opgezette boek.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort