HOME

Cursussen & eBooks

 

Border Collie Geheimen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Karakter Border Collie

Wil je graag meer informatie over het opvoeden van je Border Collie? Wil je daarnaast een gedegen handleiding die geen onderwerp onbehandeld laat? Lees dan het e-book Border Collie Geheimen van Henk Bakker. Dit boek staat vol met tips, trucs en noem het maar op om je pup een gedegen opvoeding te geven. Daarnaast ontvang je bij het e-book nog vele extra's waaruit je nog veel extra informatie ontvangt.

Door het lezen van het e-book ontdek je als eerste of een Border Collie daadwerkelijk een goede keuze is voor je gezin. Er zijn namelijk bepaalde karaktertrekken die dit lieve beestje mee brengt. Als je hier vooraf van op de hoogte bent kun je dat meenemen in je beslissing. Op deze manier voorkom je ongemakken, stress en teleurstelling achteraf. Daarnaast leer je in het e-book ook hoe je direct vanaf het begin inzet op een goede opvoeding. Je leert verschillende technieken en dingen die je juist wel, of juist niet moet doen. Al met al gaat dit ervoor zorgen dat je het trainingsproces versneld kan door lopen.

Verder lees je in het boek over hoe je het beste met je pup speelt en wat je krijgt een complete lijst met wat je allemaal moet kopen voordat je hem in huis haalt. Buiten dit om behandelt het e-book nog veel meer interessante onderwerpen. Denk hierbij aan hoe je het beste ziekte voorkomt en hoe je je favoriete dier zo gezond en fit mogelijk houdt. Je kan namelijk met voeding, beweging en de juiste aandacht grote stappen zetten als het gaat om een topconditie van je nieuwe huisgenoot.

Voor de hondenliefhebber of voor iemand die net in aanraking komt met honden en Border Collies, voor allebei is dit e-book uitermate geschikt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort