HOME

Cursussen & eBooks

 

Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Karakter Franse Bulldog

Ben je op zoek naar een handleiding die je helpt bij het opvoeden van je Franse Bulldog? Zoek je daarnaast iets wat ook voor beginners te begrijpen is maar net zo goed expert informatie bevat? Lees dan het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog. Met dit e-book ontdek je alle ins en outs met betrekking tot dit trouwe beestje wat mogelijkerwijs je leven dag in dag uit gaat verrijken.

Het mooie van dit e-book is dat het eerst maar eens begint met de basis uit te leggen. Wat is dit voor dier en past het überhaupt wel bij jou en je familie? Net zoals mensen hebben honden een duidelijk karakter en heeft de één bijvoorbeeld meer ruimte nodig dan de ander. Daarnaast kun je je met deze informatie beter voorbereiden. Zo kan het zijn dat je misschien wat tuin moet afzetten voor een duidelijke speelruimte of een bepaalde soort mand die past bij je dier.

Verder ontdek je in dit boek hoe je ervoor zorgt dat je lieve pup zich ontwikkelt tot een trouwe hond. Je weet na het lezen precies welke commando's je moet geven en hoe je goed gedrag bevordert en slecht gedrag snel afleert. Met deze kennis binnen handbereik creëer je ook op lange termijn een prettige leefsituatie met dit lieve dier. Als de hele familie deelneemt in dit proces zorgt dit voor een fantastisch gevoel. Wat je geeft krijg je namelijk terug, ook bij je hond.

Dus doe jezelf niet tekort en werp een blik dit e-book om jezelf goed te informeren. Je leert alles van hoe het opspringen van je hond af te leren en hoe je de meest voorkomende fouten bij het opvoeden van dit dier kan voorkomen. Verder leer je stapsgewijs om de opvoeding een succes te maken zodat je lang en gelukkig met je Franse Bulldog kan samenleven.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort