HOME

Cursussen & eBooks

 

Kerstliedjes op gitaar leren spelen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Kerstliedjes op Gitaar leren Spelen

Kerst staat weer voor de deur en het lukt je maar niet om de populaire kerstliedjes onder de knie te krijgen. Wellicht heeft dat te maken met het feit dat je nog niet de juiste leervorm bent tegengekomen. Want, wat zou het toch mooi zijn als jij in de decembermaand de show kan stelen met je gitaar. Buiten deze leuke vorm van aandacht verzorg je een unieke sfeer bij iedere gelegenheid.

Gelukkig heeft Koen Snoek, een ervaren gitarist en gitaar leraar, voor mensen zoals jij een online gitaar cursus. In deze cursus leer je 12 super populaire kerstliedjes spelen. Denk hierbij aan Jingle Bells, Santa Claus is Coming to Town en Last Christmas.

Het gave wat Koen Snoek heeft gedaan, is de cursus in twee niveaus verdelen. Zo kun je alleen de gitaarakkoorden en de daarbij behorende slagjes leren, of het spelen van de nummers vanaf tablatuur. Laatstgenoemde is hierbij wat moeilijker maar stelt je in staat om van ieder kerstfeest een nog groter spektakel te maken.

Met de cursus van Snoek ga je je techniek verbeteren en kun je altijd trainen op het tempo dat bij jou past. Daarnaast krijg je speciale Mp3-bestanden die je begeleiden bij het spelen van de nummers en krijg je ook nog eens losse documentatie bij elke video les. Verder bevat de cursus 24 professionele video opnames waarmee het net lijkt of je les krijgt van een muziekleraar in de muziekschool.

De gitaarleraar laat je niet in de steek en staat bij vragen altijd voor je klaar. Daarnaast heb je waar je ook bent altijd toegang tot de onlinecursus. Als je nu begint met de cursus ben jij zeker klaar voor de volgende kerst.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort