HOME

Cursussen & eBooks

 

Kippengids NL

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Kippenhok maken met de Kippengids

Zou je graag eitjes van je eigen kippen eten? Wil je daarnaast dat je kippen goed beschermd zijn tegen weer en wind en bovendien genoeg ruimte hebben om rond te lopen? Neem dan eens een kijkje in de kippengids. Met behulp van deze handleiding weet je precies hoe je kippen moet houden en bouw je eenvoudig het kippenhok van je voorkeur.

Maak je je ongerust over je bouwkwaliteiten, dan hoef je je geen zorgen te maken. De Kippengids is namelijk zo geschreven dat zelfs de grootste leek de bouwtekeningen begrijpt. Bij iedere bouwtekening wordt precies uitgelegd hoe je het hok bouwt en welke materialen je nodig hebt. Al deze materialen koop je eenvoudig bij iedere bouwwinkel. Niks geen ingewikkelde materialen, maar eenvoudig te verkrijgen materialen stellen jou in staat om rap je eigen kippenhok te bouwen.

Dus wil je een kippenhok op poten of een kippenren bouwen met de Kippengids kan het allemaal. Daarnaast bevat het boek ook bouwtekeningen voor grotere kippenhokken met al dan niet een vrije uitloop. Zo kunnen je kippetjes de benen strekken en smaken de eitjes nadien des te lekkerder.

Met de Kippengids haal je een overzichtelijke gids met bouwtekeningen in huis. Of je nou gevorderd bent of niet, met dit boek lukt het je altijd om je favoriete kippenhok te bouwen. Bovendien krijg je het e-book meteen na aankoop in je mailbox. Dit betekent dat je de e-book op ieder device kan lezen en zodoende altijd bij je draagt. Dus wacht niet met het aanschaffen van dit handig boek en vertrouw op de 4500 mensen die je voorgingen dat je met zekerheid kwaliteit in huis haalt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort