HOME

Cursussen & eBooks

 

Kromsnavel Geheimen Onthuld

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Kromsnavel Geheimen

Een kromsnavel in huis halen, dat klinkt gezellig. Toch steekt er meer achter dan je denkt. De papagaai of parkiet van je dromen is namelijk geen huisdier. Het is een wild dier die van nature angst heeft voor mensen. Maar waarom houden mensen ze dan als huisdier? Dat is een goede vraag.

Het antwoord is simpel: deze dieren zijn tot huisdier opgevoed. In het geval van de parkiet, papegaai of pyrrhura is dit een lang proces. Maar het is niet onmogelijk. Met de juiste informatie kun jij je vogel zo opvoeden dat hij perfect binnen je familie past. Of je nou andere huisdieren hebt, kinderen, of geen van alle. Als je goed geïnformeerd bent wordt je nieuwe vriendschap altijd een succes.

In het Kromsnavel Geheimen Onthuld e-book leer je alles wat je moet weten om de opvoeding succesvol te volbrengen. Je leert wat het dier tam maakt en hoe je weet of die het daadwerkelijk is. En niet onbelangrijk, je ontdekt waar je tamme papegaaien of parkieten kan aanschaffen.

Verder krijg je inzicht in wat voor informatie vogelhandelaren bewust voor je verborgen houden. Zodoende heb je een betere onderhandelingspositie en weet je wanneer je opgelicht wordt.

Naast het e-book krijg je een DVD met extra tips van de auteur. Ander bonusmateriaal is een gratis rapport over hoe je bijtgedrag stopt en een rapport over het gedrag van de vogels binnenshuis.

Al met al haal je met het Kromsnavel Geheimen Onthuld pakket alles in huis wat je nodig hebt om je kromsnavel op te voeden. Op deze manier geniet je nog vele jaren van jullie vriendschap.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort