HOME

Cursussen & eBooks

 

Kundalini Reiki 1 2 en 3

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Kundalini Reiki 1 2 en 3

Reiki is een krachtige manier om te helen met behulp van energie. De Reiki meester activeert je chakra’s en zorgt voor een natuurlijk herstel binnen je lichaam. Bij reguliere Reiki, de Tibetaanse Reiki, wordt deze energie door de bovenste chakra’s naar binnen getrokken.

Bij Kundalini Reiki is dit niet het geval. Daar wordt de energie namelijk vanuit de onderste chakra’s naar boven getrokken. Deze nieuwe Reikivorm werd door Ole Gabrielsen in het begin van de jaren ’90 geïntroduceerd.

Met de Kundalini Reiki 1, 2 en 3 heb je de mogelijkheid om deze energetische kennis tot je te nemen. Je leert alles over het Kundalini Reiki-systeem wat je zowel op cliënten kan toepassen als op jezelf.

Met de cursus bevorder je je spirituele ontwaking. Maar dan wel op jouw tempo. Je leert meditatievormen en je brengt je lichaam en geest in balans. En dat alles van waar en wanneer je maar wil.

Je krijgt namelijk alle technieken digitaal aangereikt ondersteunt van een handboek in PDF. Daarnaast ontvang je oefeningen met duidelijke uitleg en krijg je tips en advies van Reiki Master Bas Akkerman.

Met de Kundalini Reiki Cursus 1, 2 en 3 leer je direct tot aan het master-teacher niveau waarmee je het maximale uit jezelf haalt. Het mooie van deze cursus is dat je hem vanaf 0 kan beginnen. Dus ongeacht je voorkennis of andere opleidingen je kan gewoon aan deze cursus deelnemen.

Als klap op de vuurpijl wijdt Bas Akkerman je op afstand in zodat je de cursus op de juiste manier afsluit. En zodoende met de juiste intentie en focus begint aan je carrière als Kundalini Reiki master.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort