HOME

Cursussen & eBooks

 

Kundalini Reiki 1 en 2

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Kundalini Reiki 1 en 2

Wil je je spirituele ontwaking bevorderen en zou je graag je lichaam en geest in balans brengen? En heb je behoefte om mensen op duurzame wijze te helpen bij hun klachten? Dan is de Kundalini Reiki Cursus voor jou!

Maar wat is Kundalini Reiki dan?

Dit is een variant op de traditionele Tibetaanse Reiki. Kundalini betekent “de opgerolde kracht” en verwijst naar een spiraalvormig energiekanaal onder in je ruggengraat. Met behulp van Kundalini Reiki ontwaak je deze kracht. Kenmerken van deze energie zijn een gevoel van verbondenheid en kracht. Kundalini brengt zelfrealisatie en eenwording.

Kundalini Reiki is dus niet alleen een krachtig instrument om andere mensen te helen. Het is ook een stevige basis waarop jij jezelf spiritueel kan ontwikkelen.

Je krijgt alle informatie online aangereikt en je kan ongeacht je voorkennis direct aan de slag. Met het Kundalini Reiki 1 en 2 pakket leer je alles om zelfstandig aan de slag te gaan met deze vorm van energiehealing.

Je ontvangt zowel oefeningen als een werkboek digitaal. Daarnaast leer je ook alle technieken. Al met al breng je met deze cursus meer rust en balans in je leven. Je leert om je energie richting te geven en deze op de juiste manier aan te wenden. Zowel ter verbetering van je eigen welzijn als die van anderen.

Grijp deze unieke kans en leer op je eigen tempo. Er is niemand die je deadlines geeft, je ontvangt de afstandsinweiding pas wanneer je er klaar voor bent. Jouw lichaam en geest heeft namelijk zijn eigen tempo. Gun jezelf deze kans en ontwikkel jezelf tot op grote diepte met Kundalini Reiki.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort