HOME

Cursussen & eBooks

 

Leer gitaar spelen in 22 lessen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaar leren spelen Basis in 22 lessen

Wil je graag gitaarsolo`s spelen of wil je de show stelen wanneer je samen bent met familie of vrienden? Wil je daarnaast niet veel geld uitgeven en bovendien snel deze nieuwe vaardigheid leren? Doe dan de cursus 'Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen' van gitarist Koen Snoek. Met deze basiscursus leer je de basis voor goed gitaar spelen.

Zelf leerde Snoek gitaar spelen van Jaap de Witte en Jaap Kwakman van de 3JS. Hier leerde hij ontzettend goed gitaarspelen nadat hij veel verkeerde dingen had geleerd bij zijn vorige gitaarleraar. Met zijn cursus legt hij je daarom alles in één keer goed uit zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken. Met de cursus Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen helpt Snoek je om veelvoorkomende valkuilen te vermijden en om met zijn jarenlange ervaring jou ook enthousiast te maken voor dit gave instrument.

Met de cursus krijg je wekelijks één les waarmee je je écht op één onderdeel kan focussen. Daarnaast leer je de juiste gitaarhouding, hoe je je gitaar stemt en hoe je makkelijke riffs kan spelen. Verder leer je ook hoe je je gitaarsnaren vervangt. Door het leren van al deze basics ben je in het vervolg van niemand meer afhankelijk als het gaat om je gitaar. Bovendien leer je de theorie en technieken waarmee je rap liedjes van Queen, The Script, Nirvana en noem het maar op kan spelen.

Met deze uitgebreide cursus van Koen Snoek leer je ook nog eens hoe je tablatuur leest en alle theorie en technieken die iedere gitarist moet kennen. Bovendien krijg je een stap-voor-stap opleidplan en uitgebreide bijlagen en mp3 audiobestanden die je mee kan spelen. Met deze cursus weet je door de grote mate van resultaatgerichtheid en de professionele ondersteuning dat je ongekende kwaliteit in huis haalt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort