HOME

Cursussen & eBooks

 

Leer schilderen met Olieverf

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Olieverf Schilderen voor Beginners

Schilderijen kunnen werkelijke prachtige kunststukken zijn. Toch kan het net zo goed een mysterie zijn hoe de artiest het voor elkaar gekregen heeft om jou met open mond te doen staan. Als je dit zelf graag eens zou willen, dan is het een goed idee om de videocursus 'Leer Schilderen met Olieverf' te doen. Hierin leer je alles over het schilderen met olieverf van ervaren kunstenaar en olieverf liefhebber Alex Mooyman.

Al meer dan 10 jaar maakt Mooyman het ene schilderij nog mooier dan het andere. Toch had hij tijd nodig om op dit niveau te komen. In het begin verloor hij zich in de vele boeken over schilderen en bleek dat ook schilderles niet voldoende was. Hij wilde namelijk direct door en lekker voor zichzelf schilderen. Toch ontbrak het voor lange tijd aan een duidelijk systeem waarop hij kon vertrouwen. In de boeken spraken de schrijvers meer over hun eigen kwaliteiten dan dat ze daadwerkelijk wat aanleerden en tijdens de schilderles moet je wachten op anderen.

In de videocursus van Mooyman is dat allemaal anders. Dit is de cursus die hij 10 jaar geleden graag zelf had gedaan. Je leert stapsgewijs hoe je een schilderij maakt en wat je hiervoor nodig hebt. Daarnaast krijg je duidelijke uitleg over kleuren en hoe je deze het beste mengt. Verder krijg je ook nog het e-book 'Alles Wat Je Weten Wilt Over Schilderen Met Olieverf' zodat je naast alle praktische video's nog een flinke dosis achtergrondinformatie krijgt.

Al met al kun je deze olieverf cursus geheel op eigen tempo uitvoeren en staat je niets in de weg om een echte kunstenaar te worden. Voordat je het weet vallen de monden van je vrienden en familie open bij het aanschouwen van je creaties.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort