HOME

Cursussen & eBooks

 

Love2Run Bundel 2

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Hardlopen Love 2 Run deel 2

Hardlopen is een populaire sport. Vandaag de dag zie je iedere dag een grote groep mensen hun dagelijkse beweging op deze manier invullen. Jij wellicht ook. Of dit nou het geval is of niet, met Love2Run is er een ontzettend leuk en praktisch boek waarmee je direct een beter begrip krijgt voor het hardlopen. Het lijkt namelijk in eerste instantie eenvoudig, je schoenen aantrekken en gaan. Toch steekt er wat meer achter. Techniek, intensiteitsopbouw en de juiste schoenen spelen allen een grote rol wanneer je op lange termijn je hardloopdoelen wil bereiken.

Essentieel hierbij is de noodzaak om blessures te voorkomen. Er is namelijk niet wat je doelen in de weg staat als dat. Doordat je een langere tijd niet kan hardlopen moet je over het algemeen weer een paar stappen terugzetten in het proces. Bovendien zijn blessures helemaal niet nodig. Als je maar weet hoe je je hardloophobby op de juiste manier opbouwt. De sleutel ligt hem daarbij in het rustig opbouwen. Dus niet meteen in de eerste week voluit, maar gestaag de belasting verhogen. Om je hierbij te ondersteunen bevat Love2Run een grote hoeveelheid loopschema's. Met behulp hiervan weet je precies wat voor soort training je wanneer doet.

Verder behandelt de schrijfster, Nicole Vrehen, een aantal andere essentiële onderwerpen. Zo legt ze uit waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste schoenen. Daarnaast legt ze uit wat nog meer kan doen bij het volgen van een goed schema om blessures te voorkomen. Tot slot behandelt ze ook nog een veel besproken onderwerp in de vorm van sportdrank. Ze legt uit of het überhaupt nodig is om sportdrank te drinken en hoe je desgewenst deze dorstlesser thuis maakt.

Love2Run is een praktisch en leuk boek voor zowel de beginnende als gevorderde loper. Alle relevante hardlooponderwerpen worden op een eenvoudige manier besproken. Daarnaast krijg je door het aanschaffen van dit boek toegang tot een gesloten Facebookgroep. Daar kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen met andere hardloopliefhebbers.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort