HOME

Cursussen & eBooks

 

Love2Run Bundel 3

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Hardlopen Love 2 Run deel 3

Houd je van hardlopen? Of je nou van lange of korte afstanden houdt, dat maakt niet uit. Voor zowel de beginner als de ervaren hardloper is het boek Love 2 Run een absolute must. Dit toegankelijke boek is eenvoudig geschreven en staat bol van de praktische informatie voor de hardloopliefhebber. Op deze manier is het boek toegankelijk voor iedere lezer en kun je de informatie direct toepassen bij je volgende hardloopsessie.

In het boek van Personal Coach en Voedingsconsulente Nicole Vrehen vind je alles wat je nodig hebt om het meeste uit je hardloopsessies te halen. Het boek bevat onder andere persoonlijke voedingsschema` en je krijgt tips en recepten die aansluiten bij je lichaam. Daarnaast krijg je een grote hoeveelheid trainingsschema`s. Of je nou net begint met hardlopen of je bent al flink op weg, voor iedere hardloper zitten er trainingsschema`s bij.

Vrehen heeft het boek opgebouwd in verschillende modules. Zo gaat ze, naast het bovengenoemde, in op waar je op moet letten bij het aanschaffen van goede schoenen. Verder behandelt ze welke sportdranken je kan gebruiken tijdens en rondom het hardlopen en hoe je ze zelf maakt. Toch bespreekt ze ook nog of je überhaupt wel een sportdrank nodig hebt. Tot slot behandelt Vrehen ook nog veel voorkomende blessures. Vooral in het begin is het namelijk oppassen geblazen dat je de pret niet verliest door te overbelasten. Met alle informatie uit Love 2 Run weet jij zeker dat je goed voorbereid bent en blessures al van ver ziet aankomen, en ze zo doeltreffend kan voorkomen.

Love 2 Run is een absolute must have voor de hardloopliefhebber. Het boek is eenvoudig in de praktijk toe te passen, is leuk geschreven maar vooral ook leuk om te lezen!

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort