HOME

Cursussen & eBooks

 

Mannen en Relaties

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Mannen en Relaties

Wat kan het toch een mysterie zijn om de juiste man te ontmoeten. Waarom lijkt het altijd alsof hij zo ongevoelig is en waarom verlaat hij je voordat jullie het überhaupt hebben kunnen proberen? Je bent niet de enige want er zijn veel vrouwen die met zulke moeilijkheden kampen. Gelukkig is er het boek 'Mannen en Relaties' waarmee jij een antwoord krijgt op alles wat je niet begrijpt over het maken van relaties met mannen.

Voorheen zou het kunnen zijn dat mannen je als een zekerheidje hebben gezien omdat je altijd alles voor ze deed. Of, hij verliet je zodra je liet weten wat je voor hem voelde of nadat jullie seks gehad hadden.

Na het lezen van dit e-book daarentegen weet jij hoe mannen denken en leer je alles over wat mannen nou echt willen in een relatie. Je weet hoe je met ze moet praten en welke dingen je beter kan doen om de volgende keer een stabiele relatie op te bouwen. Verder wordt het thema 'Ben ik wel goed genoeg?' onder de loep genomen en leer je hoe je met deze beperkende gedachte afrekent. Daarnaast krijg je een beter idee hoe de interactie tussen mannen en vrouwen echt werken en ontdek je waarom het uitmaakt of je mooi bent of niet.

Mannen met Relaties helpt je inzien hoe je een emotionele band met een man moet opbouwen en krijg je heldere stappen die je helpen bij de les te blijven. Daarnaast weet je hoe je zijn aandacht houdt en hoe je ervoor zorgt dat hij achter jou aan blijft lopen in plaats van andersom. Tot slot bega je het dating pad met zekerheid en voel je je gewaardeerd voor wie je bent. Vanaf nu weet je namelijk van begin tot eind waar je mee bezig bent en kun je altijd op een passende manier handelen. Hiermee garandeer je het succes wat je zoekt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort