HOME

Cursussen & eBooks

 

Mannen en Relaties en De Law of Attraction en de Liefde

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Het Hart winnen van een Man

Ben jij al een tijdje opzoek naar een leuke man maar heb je maar geen succes? Voel je je daarnaast onzeker en weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Lees dan de boeken 'Mannen en Relaties' en 'De Law of Attraction en de Liefde'. Deze twee boeken helpen bij het vinden van je ware liefde.

Deze e-boeken helpen je bij het beter begrijpen van mannen en hoe je ze meer aangetrokken tot je laat voelen. Daarnaast ontdek je wat je eigen gedachtepatronen voor invloed hebben op je uitstralingen en hoe dit je relatieleven beïnvloed. Verder krijg je ook nog inzicht op welke manier van reageren wel effect heeft en welke eerder voor een negatieve uitkomst zorgt in je contact met mannen.

Na het lezen van deze e-books leer je bijvoorbeeld ook nog wat je moet doen om de juiste partner aan te trekken. Toch, alsof dit nog niet genoeg is krijg je er ook nog een derde, gratis e-boek bij. Deze bonus e-boek heet 'Opnieuw Beginnen - Ontdekt wie de juiste partner is voor jou'. In dit e-boek ontdek hoe je kan zien of iemand al dan niet een geschikte partner is en hoe je ervoor zorgt dat je op je verwachtingen en gevoel kan vertrouwen. Daarnaast krijg je beter inzicht in wat toewijding is en hoe je kan zien of dit aanwezig is, en hoe je hier vervolgens op inspeelt.

Deze 3 e-books helpen je allereerst bij het aantrekken van de man van je dromen, om je daarna inzicht te geven in hoe je met zekerheid een duurzame relatie opbouwt. Tegelijkertijd voel jij je zelfverzekerd met al deze nieuwe kennis en kom je niet voor verrassingen te staan. Dit is een compleet pakket waarmee je de prins op het witte paard binnen de kortste tijd bij jou thuis op de bank hebt zitten.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort