HOME

Cursussen & eBooks

 

Master Marketeer

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Master Marketeer

Wil je met je bedrijf de verkoop van je producten blijvend verhogen? Wil je daarnaast gebruik maken van methodes die keer op keer tot succes leiden? Maak dan gebruik van het 'Master Marketeer' platform. Tijdens deze cursus leer je alles over hoe je onlineklanten kan aantrekken, hoe je je verkoopcijfers kan verbeteren en hoe je dit allemaal efficiënt opzet.

Door deel te nemen aan Master Marketeer leer je hoe je Facebook Advertenties inzet en hoe je het beste gebruik maakt van e-mail marketing. Je ontdekt hoe je aantrekkelijke advertenties maakt die direct bij jouw doelgroep uitkomen. Verder leer je met behulp van e-mail je business ongekend kan laten groeien.

Het platform bevat ook informatie over copywriting en het opzetten van online funnels. Zo leer je hoe je goede e-mails en advertenties schrijft die aangrijpen op je potentiele klanten. Daarnaast helpt het ontwerpen van een funnel om een zo hoog mogelijke winst uit je websitebezoekers te maken. Met behulp met het ontwerpen van zo'n systeem heb je namelijk een kant en klaar procesoverzicht. Dit betekent dat voor iedere actie die een potentiele klant onderneemt heb jij een passend antwoord.

Buiten het feit dat je met Master Marketeer ontzettend veel informatie ontvangt krijg je ook nog toegang tot een coach. Deze helpt je bij het opzetten van je eigen business en kan je met zijn lange ervaring van vele tips voorzien. Hiernaast krijg je ook nog toegang tot een forum waar je kan communiceren met zowel je coach als je mede cursisten. Dit is een extra informatie en motivatiebron die je iedere keer opnieuw kan aanspreken. Als je er alleen niet uitkomt is er altijd iemand die je kan helpen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort