HOME

Cursussen & eBooks

 

Mastery en VIP level eenmalige betaling 3 maanden GRATIS

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Equi van Ruiter naar Trainer Mastery VIP

Ben je een echte paardenliefhebber maar heb je geen paard rijschool in de buurt? Zou je daarnaast graag op je eigen tempo en ritme met je paard willen oefenen? Dat is zeker geen ongewone wens, en helemaal niet onmogelijk. Zeker als je de paardencursussen van de Equirise Academy kent. Dit opleidingscentrum is opgericht door de bekende Hollandse ruiter Nicky Star. Je kan zowel plaatselijk aan cursussen deelnamen als een onlinecursus. Het Mastery Level van de Equirise Academy is er zo één in de laatste categorie.

Deze cursus bestaat uit de materialen uit zowel het basic level als het advanced level. Dit betekent dat je een maandelijkse training krijgt over een cruciaal onderwerp. Daarnaast krijg je ook nog eens drie spannende en uitdagende lessen over het onderwerp van de maand. Daarboven op krijg je dan nog een video met een rij technische oefening die aansluit op het rij technische begrip video wat hoort bij het basic level.

Met deze combinatie weet je zeker dat je je rijkunsten naar een hoger niveau tilt en dat je paard zich veel gelukkiger gaat voelen. Want als jij je beter voelt, voelt je paard zich beter. Deze prachtige relatie stelt jullie in staat om nog beter te presteren maar vooral ook heerlijk gelukkig te zijn.

Als klap op de vuurpijl krijg je bij het Masterylevel ook nog eens toegang tot een Livestream. Op deze video-opnames, die altijd aanstaan, kun je altijd meekijken bij het trainen van professionele paarden door de beste trainers van Nederland. Zodoende ontdek jij de geheimen van de beste ruiters en heb je regelmatig de mogelijkheid om direct met deze mensen te communiceren wanneer er een Q&A wordt georganiseerd. Wacht daarom niet met het opgeven voor deze cursus. Als je nu deze prachtige cursus voor een jaar afsluit krijg je bovendien 3 maanden korting!

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort