HOME

Cursussen & eBooks

 

Mastery en VIP level maandelijkse betaling

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Equi van Ruiter naar Trainer VIP Mastery

Wil jij ook graag een Happy Athlete zijn? Wil jij dat zowel jij als je pony of paard gelukkig zijn, een gezonde relatie hebben en zo samen een geweldig leven kunnen hebben? Dat is een prachtige wens die je eenvoudig kan vervullen. Als je deelneemt aan het Mastery Level van Equirise Academy leer je namelijk alles om het meeste uit de relatie tussen jou en je paard of pony te halen.

Deze onlinecursus is ontwikkeld door Nicky Star en haar collega's. Deze topruiters en super paardentrainers behoren tot de top van Nederland. Als je deelneemt aan deze cursus krijg je de kans om alles te leren wat deze mensen ook weten. Bovendien word je onderdeel van een besloten groep op Facebook waardoor je nog meer beschikking krijgt over exclusieve informatie. Op dit platform kun je namelijk contact opnemen met mede paardenliefhebbers en heb je de mogelijkheid om je te laten inspireren en stimuleren door hun voortgang.

Naast deze superkans is de cursus opgebouwd uit verschillende videolessen en achtergrondinformatie. Zo krijg je een maandelijkse video over verschillende cruciale onderwerpen, en krijg je ook nog extra video's die je helpen bij het verbeteren van je rijkennis en rijtechniek. Met deze prachtige cursus krijg jij het gereedschap om helemaal zelfstandig aan de slag te gaan. Toch is het wel van belang dat je dit ook daadwerkelijk doet. Anders is het moeilijk om daadwerkelijk het maximale uit jou en je paard te halen.

Om je in dit proces te ondersteunen krijg je met het Mastery Level van Esquire Academy toegang tot een speciale Livestream. Hiermee kun jij wanneer je maar wilt meekijken bij de trainingen van ruiters, paarden en mensen zoals jij. Op deze manier heb je direct toegang tot het beste van de Nederlandse paardensport. Als je niet in één keer een grote som geld kan neertellen, heb je de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen. Zo blijft de cursus toegankelijk voor iedereen!

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort