HOME

Cursussen & eBooks

 

Mastery level jaarprogramma incl 3 maanden GRATIS oftewel 25 procent korting

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Equi van Ruiter naar Trainer Mastery Level

Als paardenliefhebber kan het soms pittig zijn om je dag in dag uit met je passie bezig te houden. Niet alleen zijn er dingen in je dagelijks leven, zoals school en werk, die tijd behoeven, maar ook het opbouwen van je relatie met je grote vriend. Je kan er daarom baat bij hebben als je leert om dit op een juiste en duurzame manier te doen. De onlinecursus van Esquire Academy helpt je hierbij. Deze cursus is opgezet door de bekende Nederlandse ruiter Nicky Star en haar collega's.

Met het Mastery Level van deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om een goede relatie met je paard te bouwen. Zoals Nicky Star zelf zegt, zijn er vele valkuilen in het proces om van zowel jou als je paard 'Happy Athletes' te maken. Het is makkelijk om een fout te maken als je je niet helemaal bewust van alle mogelijkheden en negatieve gevolgen van bepaalde oefeningen.

Met de onlinecursus van de Esquire Academy weet je zeker dat je het vanaf het begin in één keer goed doet. Als je daarom genoeg energie investeert krijg je die altijd terug in de vorm van prachtige resultaten voor jou en je paard of pony. Daarnaast is de gestructureerde en weldoordachte opbouw van deze cursus voor iedereen goed te volgen. Dus of je nou nieuw bent in de paardensport of je hebt al wat ervaring, van deze cursus profiteer je altijd.

Je krijgt met deze cursus verschillende video lessen en veel bijkomende informatie. Zo leer je rij termen, rij technieken en word je continu gestimuleerd om het onderste uit de kan te halen met je paard. Daarnaast ontvang je online ondersteuning van zowel professionals als medeleerlingen door middel van een gesloten Facebookgroep. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens toegang tot een doorlopende Livestream waarmee je kan meespieken op de trainingen van profpaarden en profruiters. Wacht daarom niet en wordt een superruiter door het afsluiten van het jaarprogramma. Op dit programma krijg je bovendien 25% korting.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort