HOME

Cursussen & eBooks

 

Masterylevel Equirise Academy maandelijkse betaling

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Equi van Ruiter naar Trainer Mastery

Heb je een prachtig paard op stal staan maar heb je moeite met het volhouden van je passie? Steek je zoveel energie in je hobby en lijkt het alsof je er niets voor terug krijgt? Je paard is gespannen en bij iedere wedstrijd sta je zelf ook strak van de spanning. Naast de verhoogde kans op blessures vermindert dit het plezier in de sport enorm.

Gelukkig kun je deelnemen aan de Equirise Academy. Dit is een onlinecursus van welbekende ruiter Nicky Star die je een duidelijke structuur geeft waarmee je zelf aan de slag kan. Dus ben jij bereid om aan jezelf te werken en het onderste uit de kast te halen zodat zowel jij als je paard weer happy zijn? Dan kun je nu aan de slag. Met een hele hoop informatie waarvan bewezen is dat die werkt en de ervaring van Nicky Star ga je gegarandeerd succesboeken.

Daarnaast krijg je bij dit prachtige Masterylevel naast de gebruikelijke maandelijkse trainingen en het rij technische begrip, ook nog eens toegang tot een livestream. Op deze livestream kun jij de hele dag meekijken op de trainingen van Nicky Star en haar collega's. Daarmee krijg je een uniek inzicht in hoe professionals trainen en hoe problemen opgelost worden. Verder krijg je alles op de eerste rang mee en zie je hoe professionals met blessures omgaan. Daarnaast wordt de livestream ook regelmatig gebruikt om te communiceren met jou. Zo krijg je de kans om vragen te stellen en kun je direct leren van ervaren ruiters.

Met het Masterylevel van de Equirise Academy krijg je alle informatie die je nodig hebt om je relatie met je paard naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast sta je in direct contact met professionals en ben je lid van een exclusieve groep paardenliefhebbers.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort